Beyaz Rusya'nın Başkenti Minsk'e THY'nin Promosyonu ile Uçuyoruz

Beyaz Rusya'nın Başkenti Minsk'e THY'nin Promosyonu ile Uçuyoruz

Beyaz Rusya'nın Gözalıcı Başkenti Minsk

Tertemiz havası, yemyeşil doğasıyla, düzenli şehir yapısıyla ve meşhur gece hayatı ile mutlaka görülmesi gereken yerler arasında olmayı hakediyor. 

Türk Hava Yolları'nın promosyonu ile İstanbul'dan yaklaşık 2 saat süren bir yolculuk ile Minsk'e gideblirsiniz. Üstelik Türk Vatandaşları için vize uygulaması yoktur. 

II.Dünya Savaşı’nda tamamen yıkılan Belarus, Kızıl Ordu’nun Nazi Almanyasını mutlak yenilgiye uğrattığı 9 Mayıs 1945 tarihinden sonra yaralarını sarmaya başladı ve birçok şehir yeniden inşa edildi. Başkent Minsk de 1950’den itibaren savaş öncesi şehir planlarına sadık kalınarak inşa edilmiş ve komünizmin çökmesi ile beraber büyümeye devam etmiş. 

Dümdüz bir ova üzerine kurulu olan Minsk, bu nedenle gezmesi de yaşaması da çok rahat olan bir şehirdir. Birçok yeşil alan, park, akarsu ve göl barındıran kent, bu yönüyle tam bir oksijen, sakinlik ve huzur deposu. Minsk’in alabildiğine geniş ve düzenli caddeleri gelenleri kendisine hayran bırakıyor. Minsk’in en dikkat çeken özelliklerden birisi de diğer Avrupa başkentlerine oranla suç, şiddet, trafik yoğunluğu gibi sorunların yok denilecek az olmasıdır. Bu durum aklınıza her yerde polislerin olduğunu getirmesin. Minsk’e gittiğinizde etrafınızda neredeyse hiç polis göremezsiniz. Bu işi halkın arasında dolaşan sivil kıyafetli görevliler yürütmektedir.

Minsk'in Gezilecek Yerleri
  • Bağımsızlık Meydanı
  • Aziz Simon ve Helena Kilisesi
  • Stalin Hattı Müzesi
  • Kutsal Ruh Katedrali
  • Ulusal Tarih Müzesi
  • Ulusal Sanat Müzesi
 
THY ile Minsk Promosyonu

THY ile Minsk Promosyonu

DEĞİŞİKLİK
Yapılamaz.

İPTAL/İADE
Yapılamaz

BAGAJ HAKKI
Kayıtlı bagaj: 1 parça x 30 kg
Kabin bagajı: 1 parça x 8 kg

REZERVASYON
21 Ocak – 21 Şubat arası yapılacak rezervasyon ve aynı gün biletleme koşulu ile geçerlidir.
Uçuşa rezervasyon yaparken bilet fiyatı değiskenlik gösterebilir.
Biletinizde değişiklik yaparken gösterilen değişiklik ücretiyle birlikte bilet fiyatında oluşabilecek ücret farkını da ödemeniz gerekmektedir.
Biletteki uçuşların tamamına sırasıyla katılmanız gerekir. Uçuşlarınızdan herhangi birine katılmamanız durumunda tüm uçuşlarınız (dönüş uçuşları dahil) otomatik olarak iptal edilir.
 

Hizmetlerimiz


Türsab Belge No: 4350