Uçak Bileti

Uçak Bileti

Firmamız önde gelen A Grubu IATA seyahat acentalarından biri olarak tüm ulusal ve uluslar arası havayollarının satış temsilciliğini yapmakta ve hem Türkiye'de hem yurt dışında müşterilerine seyahat endüstrisinin tüm alanlarında profesyonel ve güvenilir hizmet vermektedir.

IATA'ya üye olan tüm havayollarının iç ve dış hat uçak biletlerini, on-line rezervasyon sistemi ile anında müşterilerine sunan firmamız, kurumsal müşterilerimize tüm talepleri için zaman kısıtlaması yaşatmamak adına 7/24 ulaşabilecekleri müşteri temsilcileri tayin etmektedir.

Majak Turizm Ltd Şti. olarak, IATA üyesi ve Türk Hava Yolları, Atlas Jet, Onur Air, Pegasus, Sun Express satış acentesi olup, kurumsal firmaların ihtiyaç duyacağı tüm turizm hizmetlerini en uygun fiyatlarda ve en hızlı şekilde sunmaktayız.

Majak Turizm Ltd Şti. Türk Hava Yolları'nda Corporate Acente olarak tanımlanmış olup ayrıcalıklı statüsünden dolayı müşterilerimize belirlenen sınıflardaki yurt dışı uçuşlarında Türk Hava Yolları Özel Corporate indirimi sağlamaktadır. Türk Hava Yolları'nın kurumsal firmalara yönelik Turkish Airlines Corporate Club uygulamasına kayıt olmak, sunduğu avantajlar hakkında bilgi almak için lütfen aşağıdaki linki ziyaret ediniz.

https://corporateclub.turkishairlines.com/tr-tr/index.html

 

Türsab Belge No: 4350